top of page

Pohjoisen Irlannin parhaat
Toukokuu 2025

Pohjoinen Irlanti on oma maailmansa. Villi, vieraanvarainen ja täynnä maailmanluokan linksejä. Donegalin maakunnassa, joka sijaitsee Irlannin pohjoiskärjessä, Pohjois-Irlannin länsipuolella, on Rosapennan links-taivas. Rosapennaa voidaan kutsua maailman ensimmäiseksi golf-resortiksi. Golfareita onkin hellitty täällä meren rannalla jo vuodesta 1893. Hienon Rosapennan golf-hotellin ympärillä levittäytyy villi dyynimaisema, joka kätkee sisäänsä kolme häkellyttävän hienoa links-kenttää: Old Tom Morris, Sandy Hills ja St. Patrick's. Uusin näistä, Tom Doakin suunnittelema St Patrick's avattiin vasta korona-aikana, mutta se on jo nyt singahtanut raketin lailla maailman Top 50 -kentäksi. Eikä ihme, sillä hyvin harvoin arkkitehdillä on käytössään näin täydellistä maa-aluetta golf-kenttää varten. Pelaamme myös maailman hienoimman ja hulluimman 9-reikäisen kentän, Cruit Islandin. Katso kenttien esittelyt alla olevasta linkistä!

Rosapennan neljän tähden luksus-hotelli on aivan meren rannassa, kenttien vieressä. Huoneet ovat mukavia, tilavia ja monista aukeaa hieno näkymä kohti Sheephaven Bayta. Hotellissa on kuntosali, uima-allas, tenniskenttä ja hyvät golfin harjoittelualueet. Hotellin ravintola tarjoilee paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja.

TÄMÄN MATKAN AIKATAULU, OHJELMA JA HINNAT TÄSMENTYVÄT HELMIKUUN 2024 AIKANA. VOIT JO NYT ILMOITTAA, MIKÄLI TÄMÄ MATKA KIINNOSTAA. 

bottom of page